balabah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

balabah

  • kecap sipat nu hartina béréhan jeung alus pasémon.
  • Kang Ahmad mah bageur jeung balabah ka sasaha téh.
  • Abi mah resep ka jalmi nu balabah.

Tingkatan basa[édit]

  • balabah: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.