balangah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

balangah

  • meléng nepi ka teu kadeléh.
  • Keur nyetir mobil mah ulah sok balangah pimatak cilaka ka batur.
  • Tingalikeun geura ari keur leumpang tong sok balangah waé, kudu sakali-kali mah ningali ka hareup jeung kahandap.

Tingkatan basa[édit]

  • balangah: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.