bales

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bales

  • walon, jawab.
  • kecap pagawéan mulangkeun kagoréngan atawa kahadéan.
  • Geura bales surat ti amang téh.
  • Téh Ani teu bisa ngabales kahadéan Téh Ina.

Tingkatan basa[édit]

  • bales : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.