balon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

balon

  • karét anu bisa melendung jeung ngapung ku cara ditiup.
  • Teu lama, manéhna mawa kuéh jeung balon ka imahna.
  • Hésé-hésé balon ditiup, kalah ngapung teu sempet ditalian.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.