banter

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

banter

  • temen, cengeng, wekel.
  • Harga béas di dieu mah paling banter sapuluh rébu sakilona.
  • Hapé ieu paling banter dijual ngan meunang 700 rébu.

Tingkatan basa[édit]

  • banter : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.