banyo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

banyo

  • ngumbah dampal suku atawa dampal leungeun, sibanyo, babanyo.
  • Geura babanyo saenggeus ti sawah.
  • Andi nyieun kalimah tina kecap banyo.

Tingkatan basa[édit]

  • banyo : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.