baragajul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

baragajul

  • tukang ngelak-ngelakkeun kagoréngan sasaka désa ka nu wenang atawa tukang ngoyakeun rahayat kana teu puguh sabab dina sagala ngarasa teu sugema.
  • Jadi jelema ulah baragajul.
  • Kecap baragajul ayeuna tara dipaké di kota.

Tingkatan basa[édit]

  • baragajul : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.