barang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

barang

  • iga kadua dina saron.
  • sagala anu ngalap atawa anu ngalap enggon.
  • kecap pikeun nuduhkeun pagawéan teu tangtu nu dipigawéna sarta ditulis nyambung jeung kecap pagawéan.
  • Barang-barang anu di imah Enin mah kabéh wariskeuneun.
  • Ulah barangdahar waé, matak tunduh!

Tingkatan basa[édit]

  • barang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.