bas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bas

bas

  • bas: tukang kai; tukang nyieun imah
Conto: Di lembur ieu gé aya bas mah, Mang Jumad.
  • bas dogdog: alat musik nu soranga gedé tur handap
Conto: Minangkana mah bas dogdog nu gedé ieu téh.