baso

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

baso

  • kadaharan mangrupa daging anu dijieun buleud, biasana sok maké kuah, emih, atawa mihun.
  • Baso Bi Cicih anu paling kasohor salembur.
  • Ani jeung Ina kabeukina ngadahar baso jeung emih.

Tingkatan basa[édit]

  • baso : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.