batal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

batal

  • bedo, bolay, teu tulus ngalakonan hiji hal.
  • Imas jeung Asih tungtungna batal puasa da teu kuateun.
  • Pasawat Garuda Indonésia batal terbang ku lantaran angin gedé di bandara.

Tingkatan basa[édit]

  • batal : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.