batu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

batu

  • Barang aya ku sabab diutahkeun ku ku gunung bitu, wangunna teuas, biasana sok kapanggih taringgul di walungan.
  • Batu téh sok dijieun bahan utama nyieun pondasi imah.
  • Lamun urang hayang nyieun gedong sigrong, butuh batu pikeun salah sahiji bahanna.

Tingkatan basa[édit]

  • batu : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.