bawa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bawa

bawa

  • mawa
  • mangmawakeun
  • dipangmawakeun
  • mawakeun
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]