bawa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

bawa

  • mawa
  • mangmawakeun
  • dipangmawakeun
  • mawakeun

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan