bawa

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap Pagawéan

bawa

  • mawa
  • mangmawakeun
  • dipangmawakeun
  • mawakeun

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan