bayar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bayar

  • méré duit ladang gawé.
  • Bu Ening geus ngabayar buruh pagawé.
  • Buru geura bayar hutang anu kamari!

Tingkatan basa[édit]

  • bayar : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.