béas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti beas)
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

béas

  1. [[]]

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan