bedegong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bedegong

  • jelema anu ngarasa leuwih ti batur nepi ka lamun pasanggrok di jalan embung tatanya jeung némbalan lamun ditanyana teu ku basa lemes atawa dina némbalanna ogé ngan saukur saungkab peundeuy; istilah lainna degig, wangkelang.
  • Jalmi nu bedegong bakal dipikangéwa ku batur.
  • Si Arip mah bedegong matak dijauhan ku babaturanna.

Tingkatan basa[édit]

  • bedegong: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.