bejad

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bejad

bejad

  • teu walagri lantaran tanagana ditaker teuing
Conto: Ulah hantem-hanteman dipaké moro anjing téh, bisi gancang bejad.
  • barejad: bareulah, rada rongkah
Conto: Halodo sakeudeung ogé tanah didieu mah terus wé barejad.

Babasan[édit]

  • sirah asa bejad: pohara rieutna
Conto: Boro-boro bisa indit digawé, ieu sirah asa bejad kieu.