belél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

belél

  • dibasakeun kana papakéan geus beda jeung saasalna dina warna jeung bentukna.
  • Baju Damar belél kudu diganti.
  • Calana Barna belél jeung soéh.

Tingkatan basa[édit]

  • belél: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.