belang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

belang

  • dibasakeun kana kombinasi dua warna atawa leuwih.
  • Pameuntasan jalan sok ditandaan ku warna belang.
  • Leungeun Damar belang, sawaréh hideung sawaréh bodas.

Tingkatan basa[édit]

  • belang: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.