belekok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

belekok

Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
belekok
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: belekok
  • belekok (Ardeola speciosa): manuk sawah/ranca, ogé sok disebut kuntul sawah, buluna bodas ampir sarupa jeung kuntul

Babasan[édit]

  • bau belekok: bau kawas (taina) manuk belekok, nu matak teu pikaresepeun