bersih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bersih

bersih

Tingkatan basa[édit]

  • bersih : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • bersih: bersih sabagean tina iman
  • ngabersihkeun: abi keur ngabersihkeun sapatu nu bobolokot ku taneuh
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.