beuli

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Pagawean[édit]

beuli, meuli (basa kasar)[édit]

nukeurkeun barang ku duit. Lemesna meuli nyaeta ngagaleuh. Basa sedengna meser

meuli-meuli[édit]

nyenangkeun hate batur ku mere sagala rupa kahayangna

beubeulieun[édit]

hayang dibeuli-beuli, ogoan

Conto Kalimah[édit]

Entong beubeulieun teuing ari dititah teh, mun daek indit, mun henteu mah keun bae dewek ge bisa!

Kecap Barang[édit]

beubeulieun[édit]

sagala rupa nu bisa dibeuli

Conto Kalimah[édit]

Di kota gede mah rea beubeulieun

budak beulian[édit]

jalma meunang meuli, abid