Lompat ke isi

beunceuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

beunceuh

  • jangkrik bikang.
  • Dina usum halodo, loba beunceuh asup ka imah.
  • Soara beunceuh biasana teu satarik jangkrik nu jalu.

Tingkatan basa[édit]

  • beunceuh: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.