beuneur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

beuneur

  • hartina ngabogaan eusi anu galedé sakumaha mistina.
  • Ani keur ngalaan kutu anu beuneur pikeun sirah henteu ateul deui.
  • Bapa ngahaja ngalaan kalapa anu beuneur sabab hayang nu gedé jeung loba eusina.

Tingkatan basa[édit]

  • beuneur : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.