beunghar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

beunghar

  • jelema nu boga harta atawa duit loba.
  • Tuh tenjokeun si Udin mah beunghar pédah maké jasa dukun lain ku usaha jeung ngadu'a.
  • Pangusaha beunghar éta ngamimitian usahana dina ngajieun kostum téater.

Tingkatan basa[édit]

  • beunghar: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.