ᮘᮩᮞᮤ

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti beusi)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

beusi

  1. [[]]