ᮘᮩᮞᮤ

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti beusi)
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

beusi

  1. [[]]