beyé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

beyé

  • bebeyé: sésa-sésa kaolahan anu rada bari dihijikeun.
Conto: Tah geuning Akang mah keur nyocolan bebeyé di dapur.

Open book 01.svg Kecap sipat

beyé

  • beyé: sabalikna tina heuras
Conto: Dasar awéwé euweuh kabelul, rajeun téh ngéjo mani beyé kieu. Moal ngeunah dihakanna ogé

Babasan

  • beyé: éléhan
Conto: Sugan téh teu beyé, da ari nilik tangtungan mah pikasieuneun si éta téh.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan