beyé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

beyé

  • bebeyé: sésa-sésa kaolahan anu rada bari dihijikeun.
Conto: Tah geuning Akang mah keur nyocolan bebeyé di dapur.
Kecap sipat [su]

beyé

beyé

Conto: Dasar awéwé euweuh kabelul, rajeun téh ngéjo mani beyé kieu. Moal ngeunah dihakanna ogé

Babasan[édit]

  • beyé: éléhan
Conto: Sugan téh teu beyé, da ari nilik tangtungan mah pikasieuneun si éta téh.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]