biaya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

biaya

  • nuduhkeun kana keluaran duit pikeun kapentingan sagala rupa nu butuh ongkos-ongkos.
  • Dina taun ajaran anyar barudak sok butuh loba biaya pikeun bisa meuli buku, saragam, jeung mayar sakola.
  • Lanceuk kuring balik ka imah sabab butuh ka Bapa ménta biaya kuliah seméster kamari.

Tingkatan basa[édit]

  • biasa : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.