bibi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bibi

  • hiji kecap istilah penyebat ka istri raina indung-bapa urang atawa istrina mang.
  • Mamah jeung bibi keur ka pasar balanja kabutuh boboran.
  • Mang Adi jeung Bibi Ani cenah rék balik ka lembur poé isuk.

Tingkatan basa[édit]

  • bibi : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.