bikang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bikang

  • sesebutan keur sato awéwé.
  • Hayam bikang di tukangeun imah dikawinkeun jeung hayam tatangga.
  • Ucing pérsia bikang urang sok ménta waé kawin jeung ucing kampung.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.