bilik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bilik

  • anyaman tina awi nu diképang jang tembok imah.
  • Imah Rinda tina bilik dicat soklat.
  • Basa Pemilu, urang nyoblos dina bilik soara pikeun milih presiden.

Tingkatan basa[édit]

  • bilik: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.