bodas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bodas

  • lawan kata hideung, salah sahiji jenis warna, warna keretas, warna apu.
  • Warna acuk Tétéh nyaéta bodas.
  • Kulit indung abi mah meni bodas.

Tingkatan basa[édit]

  • bodas : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.