boga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

boga

  • kaasup kana kecap pagawean jelema ngaku aya barang sorangan atawa di batur.
  • Kuring loba cicing di imah sabab teu boga duit jang ongkos ge euweuh.
  • Ari ngaran jelema teu boga mah hese diajak kaditu kadieu.

Tingkatan basa[édit]

  • boga : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.