Lompat ke isi

bolos

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

bolos

  • teu aya kabar, ngaleos, ngalewat, kaluar teu kanyahoan.
  • Si Udin bolos sakola kamari.
  • Loba murid anu bolos kusabab nyangka libur kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • bolos : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.