bon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bon

  • surat katerangan leutik atawa sacewir nu eusina mangrupa katerangan barang, sapertos barangbeuli sareung nginjem barang.
  • Upami balanja ka pasar, indung simkuring mah kudu waé maké bon.
  • Bon bibi leungit di warung.

Tingkatan basa[édit]

  • bon : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.