bong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bong

  • kuburan urang Kristen, bs. wewengkon Ciamis.
  • Bong di Ciamis mah sok diberesihan waé jadi rapih katempona.
  • Upama urang ka Ciamis bakal apal naon nu disebut bong kecap nu arang langka kadéngé di wewengkon séjén.

Tingkatan basa[édit]

  • bong : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.