Lompat ke isi

borang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

borang

  • sieun, kecap anu langka dipaké.
  • Borang pisan budak téh.
  • Pa ari borang téh naon?.

Tingkatan basa[édit]

  • borang : basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.