Lompat ke isi

borolo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

borolo

  • ngaburulu, ngaburusut kaluar aya soaraan.
  • Teu katingali yen beas teh ngaborolo tina karung nu ditanggung.
  • Lamun asup angin, biasana teurab meni ngaborolo.

Tingkatan basa[édit]

  • borolo: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.