bosen

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bosen

  1. teu hayang lantaran geus mindeng teuing (ngadahar, maké atawa migawé).