bubuay

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

bubuay

  • dibasakeun kana kembang hoé.
  • Bubuay biasana sok dipaké ngahias balandongan.
  • Bubuay langka ditilik-tilik.

Tingkatan basa[édit]

  • bubuay: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.