budak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

budak

  1. manusa nu diborojolkeun ti pianakan awéwé;
  2. jalma anu can balég;
  3. murangkalih.