budak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

budak (basa loma)[édit]

anak jalma nu can baleg (lemesna murangkalih)

bubudakan[édit]

bagian panon nu nembongkeun kalangkang anu ditenjo

budak beulian[édit]

abid, jariah

budak kamalole[édit]

  1. budak anu numutkeun kapercayaan baheula kudu diruwat, lantaran aya tanda wisnu (tanda bodas) dina awakna
  2. rungsing teu daek cicing bari teu kanyahoan naon sababna atawa kasakitna