budug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

budug

  • panyakit nu barentus sagedé beunyeur dina kulit jelema, rasana ateul kacida; jenis panyakit nu babari népa.
  • Mésér salep bisi beuki loba budugna.
  • Panyakit budug meni kacida ateulna.

Tingkatan basa[édit]

  • budug: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.