bueuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bueuk

bueuk

  • [[]]
  • Kueuk /bueuk teh si burung hantu tea, disadana ge sarua jeung ngaranna "kueuk", sareng salah sahiji mangkeluk nokturnal