buhaya

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

buhaya

  • Ngaran sato galak nu hirup di dua alam (ampibi) biasana hirup di muara, kadaharanna bangké, bangusna panjang tur gedé.
  • Buhaya téh sato anu matak pikasieuneun ku sabab galak kacida.
  • Kamari ulin ka muara, kabaneran ningali buhaya mani sagedé daun panto.

Tingkatan basa[édit]

  • buhaya : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.