bulan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

bulan

  • satelit alam anu ngurilingan marcapada, miboga cahaya pantulan ti panonpoé.
  • Bulan sapotong pohara éndahna.
  • lila waktu salila 30 poé.
  • Kagiatan éta dilakukeun salila sabulan.

Tingkatan basa[édit]

  • bulan : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.