buleud

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

buleud

  • ngaran bentuk umpamana bangunna kawas endog penyu, anu lamun ngagorolong sok lancar.
  • Lamun milih jeruk teangan anu buleud bari kulitna seger pepel.
  • Panonpoe geus buleud kacirina ti luhur sirah cirining geus asup waktu lohor.

Tingkatan basa[édit]

  • buleud : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.