buligir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

buligir

  • kaayaan keur teu dibajuan atawa ditutupan ku nu sejen ti semet bujal tepi ka beuheung.
  • Asup heula ka jamban lamu rek aya dina kaayaan buligir sabab di dieu keur loba tamu.
  • Budak teh keur dina kaayaan buligir di dekeut walungan sabab rek mandi.

Tingkatan basa[édit]

  • buligir : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.