burayot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

burayot

  • istilah saperti bureuteu ngagayot kulit awakna sabab loba eusi atawa lamun beuteung munding ngaburayot.
  • Ucing di kebon beuteungna geus jadi burayot cirining geus aya orokan di jerona.
  • Hiji kadaharan ti Garut nyaéta burayot anu karasana amis bari raos.

Tingkatan basa[édit]

  • burayot : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.