buringas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

buringas

  • Borélak mata anu suekeut alatan reuwas.
  • Buringas pisan domba téh palaur neunggar.
  • Lamun ningali munding geus buringas téh sok paksiak awak.

Tingkatan basa[édit]

  • buringas : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.