Lompat ke isi

buruh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

buruh

(file)
  • hiji kecap nuduhkeun kana pagawéan jelema di batur kalawan diparesen ku rupa barang naon baé minangka ladang digawé.
  • Unggal tanggal 1 sasih Mei sok aya demo buruh nungtut hak jeung upah nu karasana kurang.
  • Hayang gawé jadi buruh pabrik ogé ayeuna mah kudu aya modalna.

Tingkatan basa[édit]

  • buruh : loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.